пятница, 18 марта 2016 г.

На класі!!!


От і закінчилося чергове коло Чемпіонату АЖИ з футзалу. В останній грі цього кола ФК «Гладіолус» зустрічався із ФК «Харків-спорт».

Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці і кожна з них досягає різних цілей. ФК «Гладіолус» намагається нав'язати боротьбу ФК «АЖИ» (1 місце) та ФК «Мобільна вежа» (2 місце) за нагороди чемпіонату.

ФК «Харків-спорт» з такими надіями розпрощався уже доволі давно, а тому над ними не висить «домокловим мечем» відповідальність за результат матчу. Вони можуть просто насолоджуватися грою. Хоча в кожній з ігор ФК «Харків-спорт» намагаються досягти максимальний результат і показати гарну гру. Інколи це їм вдається.

І що головне, як свідчить статистика, у іграх з лідерами їм це вдається частіше ніж у іграх з іншими колективами. Так, за 9 ігор проведених з командами, що зараз перебувають на перших трьох щаблях турнірної таблиці вони одного разу святкували перемогу (перемогли ФК «Мобільна вежа» з рахунком 2-1) і одного разу звели матч в нічию. При цьому в нічию 6-6 вони зіграли саме із ФК «Гладіолус». Нагадаємо, що в тій грі ФК «Харків–спорт» проявив не аби який характер зрівнявши рахунок за лічені секунди до кінця гри. В іграх з іншими командами вони здобули дві перемоги і нічию. Тому можна назвати ФК «Харків-спорт» є грозою авторитетів!

ФК «Гладіолус» після нервової останньої гри із сусідом ФК «Харків-спорт» – ФК «Слобода», підходив до цієї гри в повній бойовій готовності. Про недооцінку супротивника не було і мови. Це і показала гра.

Відразу після стартового свистка гравці ФК «Гладолус» без розвідки пішли у масований наступ. Вони оточили супротивника на його половині поля і почали осаду. Водночас захисники ФК «Харків-спорт», які вміло розмістилися перед своєю штрафною площею, вправно, як 300 спартанців при Фермопілах, раз за разом ліквідовували наступ недруга . Хоча зробити самим контрнаступальну вилазку їм не вдавалося. Оскільки тільки гравці ФК «Гладіолус» втрачали м'яч, то відразу вступали в пресинг і повертали контроль над шкіряною кулею назад.

Облога воріт супротивника разом із постійним пресингом дали свої плоди на 8 хвилині. Денис Корчагін отримав проникаючий пас у район штрафної площадки, вдало його опрацював і другим доторком ввігнав м'яч у сітку воріт ФК «Харків-спорт». Перший пішов.

Після забитого гола гравців ФК «Гладіолус» заграли ще швидше і гостріше. Пришвидшення відразу принесло свої плоди у вигляді двох голів Олександра Сіренка (на 11 та 12 хвилині).

Забивши третій м'яч гравці ФК «Гладіолус» «відчули запах крові» і, як досвідчені мисливці, почали неквапливо і планомірно добивати свою здобич. Як би смакуючи самим процесом полювання. Так, наприкінці першого тайму один за одним перевагу ФК «Гладіолус» збільшили Пісклов Юрій і Воловик Олександр. А на початку другого рахунок до не пристойного довели Артем Новосьолов і Воловик Олександр.

Віддамо належне гравцям ФК «Харків-спорт» вони навіть після того як рахунок став 7-0 не здалися. І з усіх сил намагалися показати зуби, і хоча б провести гол престижу. Їм це вдалося в середині другого тайму. Гравці ФК «Гладіолус» захопилися атакою і не встигли повернутися в свої володіння та прикрити Олексія Мажугу. Той безперешкодно наблизився до 10 метрової позначки і завдав потужного пострілу з яким не впорався Олександр Комірний.

Пропущений гол жодним чином не відобразився на грі ФК «Гладіолус». Вони і після цього монотонно і впевнено контролювали м'яч та намагалися збільшити свою перевагу. Їхні старання були втілені в голи Володимира Дегтярьова і Олександра Єрмака.

Отже, кінцевий результат впевнена перемога ФК «Гладіолус» над ФК «Харків-спорт» з рахунком 9-1.

В цей же день ФК «Мобільна вежа» несподівано переконливо перемогла ФК «Ювентус» з рахунком 4-2. Причому за дві хвилини до кінця гри ФК «Мобільна вежа» справедливо перемагав з рахунком 4-0. І тільки в останні дві хвилини гри ФК «Ювентус» активізувався і зміг відквитати два голи. Та вже було запізно. Також відзначимо несподіваний нічийний результат (5-5) у грі між ФК «Наша команда» і ФК«Надежда». ФК «Надежда» витягла гру з рахунку 5-2 забивши рятівний гол на останніх секундах гри.

Ці два результати дали трішки відірватися ФК «Гладіолус» від своїх переслідувачів і зосередитися на гонці за нагороди.

Лідер чемпіонату ФК «АЖИ» очікувано переміг ФК «Слобода» і залишився на тій же відстані від ФК «Гладолус» що і до цього туру (5 пунктів).

Наступну гру, перший тур 4 кола, що відбудеться найближчої суботи ФК «Гладіолус» буде проводити із ФК «АЖИ» – поточним лідером Чемпіонату. Ця гра буде визначальна з точки зору перспектив ФК «Гладіолус» на підсумковий успіх. Річ у тім, що у разі перемоги ФК «Гладіолус» ще більше скоротиться відставання від лідера Чемпіонату, що дає гарний шанс посперечатися за першість Чемпіонату АЖИ.

Найцікавіше попереду!!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.